porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 27, 2015 5:26 pm Lees verder →

Voetbal: Talenten kloppen aan de deur bij trainer Cocu van PSV….

Roerdalen/Eindhoven – Rai Vloet speelde in de eerste maanden van dit seizoen al vier keer in de hoofdmacht van PSV Eindhoven , maar daarna viel het talent terug. Inmiddels heeft de negentienjarige middenvelder de draad echter weer opgepakt.

Vloet maakte maandagavond twee doelpunten voor Jong PSV, dat mede daardoor met 4-1 van Jong FC Twente won. De jongeling was blij met zijn rol en zegt de knop te hebben omgezet. “Ik heb in de winterstop een goed gesprek gehad met trainer Phillip Cocu en trainer Darije Kalezic van Jong PSV”, vertelde hij aan het Eindhovens Dagblad.

“Allebei hebben ze me aangegeven wat ik kan verbeteren en daar ben ik mee aan de slag gegaan. Zelf vind ik dat ik bij trainingen en oefenwedstrijden stappen heb gezet, in november en december was het in de wedstrijden minder”, aldus Vloet, die ook Marcel Ritzmaier een belangrijke rol zag spelen. De Oostenrijker, die eveneens moeilijke maanden achter de rug heeft, kwam één keer tot scoren. Daarnaast blonk aankoop Francois Marquet uit.Posted in: roerdalen