pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 23, 2015 3:10 pm Lees verder →

Voetbal: Telefoon-“terreur” Ajax-trainer; zondag klassieker 12.30 uur

Roerdalen – De telefoon van Frank de Boer stond roodgloeiend donderdag. Urenlang is de trainer van Ajax om de paar minuten gebeld door één of meerdere anonieme nummers. Het telefoonnummer van De Boer verscheen op social media, waarna hij werd bestookt met telefoontjes.

De Boer heeft wel een vermoeden waar de telefoontjes vandaag komen; de Klassieker staat immers voor de deur. Hij neemt nooit op als iemand anoniem belt, maar toch heeft hij er last van ondervonden. “Het is toch wel vervelend”, vertelt de oefenmeester vrijdag in De Telegraaf. “Ik zal binnenkort maar een nieuw nummer nemen.”

Een aantal seizoenen geleden overkwam Gertjan Verbeek hetzelfde. Tijdens de noorderlijke derby tussen FC Groningen en sc Heerenveen hing een groot spandoek met een afbeelding van de oefenmeester, de tekst ‘Boer zoekt vrouw’ en diens mobiele telefoonnummer. “De fans van Feyenoord kunnen mijn telefoonnummer niet in de ArenA hangen”, doelde De Boer in het dagblad op de afwezigheid van uitsupporters zondag. De Klassieker gaat vanaf 12.30 uur van start.Posted in: roerdalen