pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 8, 2015 10:26 am Lees verder →

Voetbal: Transfer Wijnaldum aanstaande; Hiljmark naar Palermo?

Roerdalen – Opnieuw een Engelandvaarder? Newcastle United is naar Nederland gekomen om met spoed een transfer van PSV-middenvelder Georginio Wijnaldum van PSV af te ronden. Dat meldt De Telegraaf.

Volgens de ochtendkrant is de Engelse club bereid een flink bedrag voor Wijnaldum te betalen. PSV vraagt circa twintig miljoen euro voor de middenvelder. Newcastle United wil haast maken met de overgang, omdat ook Everton de jacht op de voormalig Feyenoorder zou hebben geopend.

Palermo wil Hiljemark
Gaat de deal door, dan is het na de transfer van Memphis Depay (inclusief bonussen voor 31 miljoen euro verkocht aan Manchester United) de tweede klapper voor de Eindhovenaren deze zomer. PSV heeft de opvolger van Wijnaldum ook al in het vizier, Davy Pröpper zou bij een vertrek van Wijnaldum direct bij Vitesse losgeweekt kunnen worden. De Telegraaf schrijft verder dat het Italiaanse Palermo zich bij PSV heeft gemeld voor Oscar Hiljemark. De Zweedse middenvelder moet er zelf wel eerst uit zien te komen met de Siciliaanse club.Posted in: roerdalen