pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 18, 2015 8:13 pm Lees verder →

Voetbal: Van Gaal: Van Persie kende mijn visie al langer…

Roerdalen – Robin van Persie verbond zich dinsdag voor drie seizoenen aan Fenerbahçe,. Het vertrek van Van Persie is enigszins opmerkelijk: ruim een jaar geleden was Van Persie bij het Nederlands elftal nog aanvoerder onder Van Gaal.

Na afloop van het seizoen 2014/15, waarin Van Persie slechts tien keer scoorde, vertelde Van Gaal aan de aanvaller dat hij niet langer nodig was op Old Trafford, ondanks een contract tot medio 2016. Dat deed Van Gaal naar eigen zeggen al twee maanden geleden, tijdens de jaarlijkse golfdag van Manchester United. “Ik had dat gesprek twee maanden geleden, dus hij wist al wat er zou gaan komen. De inhoud van het gesprek wil ik graag voor me houden.”

“Hij wist het in ieder geval al vanaf de dag dat we golfden”, zo stelt Van Gaal. “We hadden het toen over de vooruitzichten bij Manchester United.” Het was niet makkelijk, zo erkent de 63-jarige Nederlandse oefenmeester. “Elke beslissing is moeilijk.” Van Gaal denkt dat Van Persie er goed aan heeft gedaan om voor Fenerbahçe te kiezen. “Een zeer goede keuze. Toen ik bondscoach was, keek ik vanwege Dirk Kuyt naar Fenerbahçe. Daar kreeg ik altijd een zeer warm welkom. Ik denk dat Robin daar van houdt, spelen voor een warme club. Ik wens hem het allerbeste en dat heb ik hem ook in een bericht laten weten.”Posted in: roerdalen