pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 21, 2014 3:03 pm Lees verder →

Voetbal: Van Nistelrooy assistent Hiddink naast Blind

Roerdalen – De 37-jarige Ruud Van Nistelrooij wordt assistent van de nieuwe bondscoach Guus Hiddink die na het WK komende zomer in Brazilie Louis van Gaal opvolgt. Van Nistelrooy moet nog wel zijn cursus Oefenmeester 1 afmaken. Dit is noodzakelijk om als assistent-trainer werkzaam te zijn.

Van Nistelrooij zette medio 2012 een punt achter zijn loopbaan als speler. Tussen 1998 en 2011 kwam hij zeventig keer uit voor het Nederlands elftal. De spits maakte 35 treffers en staat daarmee vijfde op de topscorerslijst aller tijden van Oranje.

Ook met Danny Blind bereikte de KNVB een akkoord over een meerjarige verbintenis. De oud-verdediger fungeert al als rechterhand van de huidige bondscoach Louis van Gaal. Blind is de beoogde opvolger van Hiddink, na het EK 2016.

Jaap Stam zal geen deel uitmaken van de nieuwe technische staf van Oranje. De voormalige topverdediger, momenteel werkzaam als assistent-trainer bij Ajax, heeft Hiddink laten weten een andere kant op te willdn gaan.

Ook Giovanni van Bronckhorst stapt niet over naar het Nederlands elftal. De 106-voudige international wil ook volgend seizoen actief zijn als assistent-coach bij Feyenoord. Bij de Rotterdammers zal Fred Rutten aantreden als opvolger van Ronald Koeman.Posted in: roerdalen