pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 14, 2014 8:14 pm Lees verder →

Voetbal: Van Persie: Inzet van ons is niet anders dan bij WK; kleine landen maken het grotere wel steeds moeilijker…

Roerdalen – Robin van Persie weet ook niet waaraan het slechtere presteren van Nederland als voetbalnatie te wijten is. De EK-kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en Letland is komende zondag dan ook vlgens de MU-spits heel beladen. meer omdat bondscoach Guus Hiddink zijn lot heeft verbonden aan deze krachtmeting in Amsterdam, die al vroeg in de avond begint. Hiddink verklaarde een week geleden te zullen opstappen bij een slecht resultaat tegen Letland. “Ik leg dat op een positieve manier uit”, reageert de spits van Manchester United tegenover Voetbal International. “Het geeft een wat apart onderbuikgevoel, maar door dat uit te spreken laat de bondscoach merken dat hij heel veel vertrouwen in ons heeft. Wij als spelers zijn immers voor de uitvoering verantwoordelijk.”

Na zijn rentree als bondscoach verloor Hiddink liefst vier van de vijf interlands. Volgens Van Persie zegt hij tegenover VI dat ” het duidelijk is dat we zo snel mogelijk uit die negatieve spiraal moeten komen. Het is moeilijk om aan te geven waarom de resultaten nu zoveel minder zijn dan tijdens het WK. De manier van trainen, de inzet, de wedstrijdvoorbereiding en de sfeer zijn niet anders dan een half jaar geleden.”

Op papier moet de thuiswedstrijd tegen Letland geen probleem vormen voor Oranje. Van Persie weet evenwel dondersgoed dat het geen eenvoudige avond gaat worden. “Tien jaar geleden wist je dat je dit soort wedstrijden zou winnen, alleen niet met hoeveel. Kleine landen hebben echter niet stilgezeten. Ze weten steeds beter hoe ze het grote landen moeilijk moeten maken.”Posted in: roerdalen