pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 31, 2015 2:55 pm Lees verder →

Voetbal: Vermoedelijke opstelling Oranje tegen Spanje in oefenduel vanavond

Roerdalen – Spanje heeft door laten schemeren met een iets meer dan B-elftal het vriendschapsduel vanavond (om 20.45 uur SBS6) tegen Oranje aan te gaan. Wat doet Hiddink: opnieuw experimenteren?
. Heeft Oranje het op-het-nippertje-gelijkspel tegen Turkije kunnen verwerken en/of neemt Spanje revanche voor de 5-1 nederlaag van het afgelopen WK?

Robin van Persie en Arjen Robben scoorden toen beiden twee keer, maar zijn er thansniet bij vanwege blessures. Hiddink nam in de wedstrijd tegen Turkije nogal wat opvallende beslissingen. Zo begon Ibrahim Afellay op de rechtsbuiten-plek en mocht Georginio Wijnaldum opdraven als aanvallende middenvelder. Voor welke opstelling kiest de bondscoach vanavond in het oefenduel bij Nederland – Spanje?

Aan de hand van de training van maandagmiddag zal Oranje waarschijnlijk gaan spelen met in de verdediging Daryl Janmaat als rechtsback zien in plaats van Gregory van der Wiel. Janmaat maakte in de wedstrijd tegen Tsjechië een gruwelijke fout in de blessuretijd waardoor Nederland verloor. Nu krijgt hij de kans om te laten zien dat hij het wel kan. De Vrij, Bruno Martins Indi ( ook dat is een merkwaardige keuze: hij is niet altijd opgesteld) en Blind mogen blijven staan van de bondscoach, al is het wel zo dat Blind naar het middenveld verkast. Jetro Willems mag vlammen als linksback.

Op het middenveld zal met de komst van Blind nog meer veranderen, zo krijgt naast Blind ook Davy Klaassen een plek in de basis. Zij moeten met Wesley Sneijder een sterk middenveld vormen.

Eén van de opvallende posities op dit moment is rechtsbuiten. Zo koos Hiddink voor Afellay op die positie, maar die wist geen indruk te maken.Hij is notabele bankzitters bij zijn Griekse broodheren, mist daardoor wedstrijdritme en speelde zelden op rechts omdat hij niet naar de vleugel gaat, maar bijna altijd naar binnen draait. Hij is ook niet in vorm en waarom de bondscoach aan hem blijft vast houden is onduidelijk: als hij vandaag bij een mogelijke invalbeurt of anderszins weer geen deuk in een pakje boter speelt, kon het wel eens voor lange tijd zijn laatste interland zijn geweest. In de tweede helft stond Luciano Narsingh op die plek; van goede wil maar ook bij PSV nog altijd – Laren we maar zeggen – redelijk uit vorm; Ondanks dat ook hij niet wist te overtuigen krijgt hij nog een kans tegen Spanje. Als hij die niet grijpt, kan ook hij wellicht de volgende interland toekijken…

De vermoedelijke opstelling Nederland – Spanje is als volgt:

Cillessen; Janmaat; De Vrij, Martins Indi, Willems; Klaassen, Blind, Sneijder; Narsingh, Huntelaar, Depay.Posted in: roerdalen