pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 17, 2015 7:09 pm Lees verder →

Voetbal : Vidal heeft spijt van 2 drankjes…en directberecht

Roermond – De Chileense topvoetballer Arturo Vidal is diep door het stof gegaan na een auto-ongeluk in Chili. In de nacht van dinsdag op woensdag reed de middenvelder in beschonken toestand zijn Ferrari in de prak.

Vidal moest in de middag al voorkomen en kreeg een serieuze strafeis te horen. Hij mag wel ‘gewoon’ bij de nationale ploeg van Chili blijven, dat bezig is aan een sterke Copa America. “Ik heb iedereen teleurgesteld”, reageerde een zwaar geëmotioneerde Vidal woensdagavond tijdens een persconferentie.

“Ik wil heel Chili mijn excuses maken. Ik was in het casino en heb daar twee drankjes gedronken. Vervolgens heb ik een risico genomen door in de auto te stappen en zo het leven van mijzelf, mijn vrouw en anderen in gevaar te brengen”, vervolgde hij. “Ik zal alles geven om Chili de titel te bezorgen.”

Vidal is tot dusver de ster van de Copa America, met drie treffers in twee groepswedstrijden. De middenvelder moest na het ongeluk zijn rijbewijs inleveren en zich voortaan maandelijks melden bij de Chileense ambassade in Milaan.Posted in: roermond