pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 7, 2015 2:56 pm Lees verder →

Voetbal: Vlaar mag van AZ daar herstellen; bij Feyenoord niet welkom

Roerdalen – Waar Ron Vlaar een ‘nee’ kreeg van Feyenoord op de vraag of hij in Rotterdam-Zuid verder mocht herstellen, kreeg hij van AZ een positief antwoord.

Feyenoord-directeur Martin van Geel legde uit waarom Vlaar niet in aanmerking kwam voor een herstel bij de ploeg van Giovanni van Bronckhorst. Bij AZ wordt Vlaar nu met open armen ontvangen, om verder te kunnen herstellen van blessureleed.

Herstel

“Ron heeft ons benaderd met het verzoek om bij AZ aan zijn herstel te mogen werken. Als club hebben wij de filosofie dat wij dit soort verzoeken accepteren van spelers die iets voor AZ hebben betekend”, vertelt directeur Earnes Stewart op de clubwebsite van AZ.

Vlaar is niet de eerste met een dergelijk verzoek. “Eerder trainden bijvoorbeeld ook Nick van der Velden, Simon Cziommer en Willie Overtoom mee. Momenteel bouwt Mounir El Hamdaoui bij ons aan zijn conditie”, aldus Stewart.

Zonder contract

Vlaar debuteerde bij AZ in de Eredivisie. Dat was in het seizoen 2004/05. Na tien wedstrijden in Alkmaarse dienst, lijfde Feyenoord de sterke mandekker in. Deze zomer liep het contract van Vlaar bij Aston Villa ten einde.Posted in: roerdalen