By februari 22, 2014 1:17 pm Lees verder →

Voetbal: Zondag gaat het om 3 punten voor PSV’35 in Posterholt

Posterholt – Zondag staat er voor zowel PSV’35 uit Posterholt als Lindenheuvel uit Geleen een belangrijk voetbalduel op het programma in Posterholt. Beide teams hebben de punten in de strijd tegen degradatie hard nodig. De bezoekers kennen een turbulent seizoen. Eerder moest trainer Patrik Hindriks plaats maken en werden Ben Pijpers en Noël Nieling zijn opvolger. Die laatste heeft zijn voetbalschoenen weer aangetrokken en zondag gewoon bij de eerste 11 staan.

Lindenheuvel kan een ervaren kracht als Nieling zowel binnen als buiten het veld goed gebruiken. De spits, die tevens goed in de goal acteert, kon het niet laten om als assistent trainer alles vanuit de kant te aanschouwen. Het is niet eens zo dat Lindenheuvel te weinig doelpunten maakt, het krijgt er alleen te veel tegen. Met 14 punten uit 14 duels staat de ploeg op nacompetitie. Bij winst kan het aansluiting vinden bij de middenmoot.

Voor PSV´35 geldt precies hetzelfde. Vorig jaar nog spelend voor promotie, dit jaar vechtend tegen degradatie. Met een voorlaatste plek in de derde klasse B begint men zich bijde Postetse blauw-witen nu ook wel een beetje zorgen te maken. De grootste zorg gaat toch echt uit naar de voorhoede waar er tot dusver maar 17 treffers werden gescoord. Spits Ard ´Bomber´ Bommer heeft wellicht de juiste vorm nu weer te pakken: afgelopen zondag scoorde hij weer twee keer. Met 7 doelpunten is hij club-topscorer en neemt hij bijna de helft van alle doelpunten op zijn naam.

Het moge duidelijk zijn: wellicht geen mooi voetbal want het gaat slechts om één ding; 3 punten binnen halen om kwart over 4!Posted in: roerdalen