porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 6, 2015 6:07 pm Lees verder →

Voetbal: Zware straf voor “slaande beweging” Feyenoorder Kramer

Roerdalen. – Dat is een harde tik: Michiel Kramer moet flink boeten voor de duw in het gezicht van tegenstander Ted van de Pavert. De aanklager betaald voetbal wil de Feyenoord-spits voor drie duels schorsen.

Na bestudering van de beelden is het schikkingsvoorstel van de KNVB duidelijk: vier wedstrijden schorsing, waarvan één voorwaardelijk. In de eerste helft van het duel tussen De Graafschap en Feyenoord op De Vijverberg deelde Kramer een duw uit in het gezicht van Van de Pavert, verdediger van de Doetinchemse club.

Dat werd niet waargenomen door scheidsrechter Danny Makkelie en dus kon de aanklager in actie komen. De drie wedstrijden schorsing betekent dat Kramer de duels met AZ (thuis) en sc Heerenveen (uit) én de Klassieker tegen Ajax (thuis) in de KNVB Beker moet missen.

Het is nog niet bekend of Feyenoord in beroep gaat tegen de strafeis. Gebeurt dat wel, dan gaat Joris van Benthem weer aan de slag. De huisjurist van Feyenoord voorkwam eerder al schorsingen voor Rick Karsdorp en Eljero Elia.Posted in: roerdalen