porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 27, 2015 8:03 am Lees verder →

Voetbalfusie-naam Oranje-Blauw’15 in Posterholt en Vlodrop even uitgesteld

Posterholt/Vlodrop – Het is onlangs al gemeld op de site van de Posterholtse voetbalclub: de gemeente Roerdalen neemt op zijn vroegst in de juli-vergadering een besluit over de toekomstige voetbalaccommidaties in de gemeente Roerdalen: mogelijk van zes nu tot 3 straks ( en mogelijk nog later naar 1?) Daardoor heeft de fusie tussen de voetbalclubs PSV’35 uit Posterholt en VV Vlodrop vertraging opgelopen.

De leden van beide clubs hebben ingestemd met een fusie, mits de accommodatie aan de Heinsbergerweg in Posterholt opgeknapt zal worden. Omdat de gemeente Roerdalen nog niet met een nieuw accommodatiebeleid over de brug is gekomen, kan de fusieclub niet onder de naam Oranje Blauw’15 ( waarvoor gekozen is door alle leden naar de hoofdkleuren van beide clubs en de datum van het ingangsdatum van de fusie :1915)deelnemen aan het aankomende seizoen. De KNVB kan namelijk niet langer meer wachten met het inschrijven.

Om toch gezamenlijk deel te nemen aan het nieuwe seizoen is er in overleg met de KNVB een oplossing bedacht. Alle teams gaan komend seizoen onder de naam PSV’35/VV Vlodrop voetballen. Zodra de gemeenteraad een besluit heeft genomen over het toekomstig accommodatiebeleid zal de fusie formeel ter stemming worden gebracht bij beide verenigingen. Hierna zullen de leden in het seizoen 2016/2017 wel onder de naam Oranje Blauw’15 gaan spelen.Posted in: roerdalen