pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 13, 2014 5:56 pm Lees verder →

Voetbal:”Geen bewijs corruptie: WK’s Quatar en Rusland gaan gewoon door”

Qatar en Rusland zijn thans door de FIFA vrijgepleit van corruptie bij het binnenslepen van de organisatie van het WK voetbal van 2018 en 2022.
Beide landen behouden dan ook de organisatie van het toernooi.

Met het statement reageert rechter Hans-Joachim Eckert namens de juridische tak van de ethische commissie van de FIFA op het rapport van Michael Garcia, die onderzocht of er sprake was van omkoping bij de toewijzing van de twee mondiale eindtoernooien.

Volgens Eckert hebben verschillende kandidaat-organisatoren zich niet correct gedragen in de campagne. Op de uitslag van de verkiezing zou dit echter geen invloed hebben gehad, waardoor een nieuwe stemming niet nodig is. “Het gaat om zaken van zeer beperkte omvang.”

Eckert stelt dat er geen bewijs is gevonden voor corruptie of deals tussen FIFA-leden. De rechter pleit er wel voor dat enkele individuen (leden van ‘bidteams’ en FIFA-bestuurders) worden aangeklaagd door Garcia.

“De FIFA kijkt uit naar het vervolg van de voorbereidingen voor Rusland 2018 en Qatar 2022 die overigens goed verlopen.”Posted in: Geen categorie