pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 11, 2015 5:54 pm Lees verder →

Volgend voorjaar start proces Roermond in Rotterdam

Roermond – Voor betrokkenen komt er eindelijk zicht op een afhandeling, hoewel daarna hoger beroep en cassatie ook nog tot de mogelijkheden behoort, en weer zich jaren kan voortslepen.
De Rotterdamse rechtbank heeft tussen april en juni 2016 negentien zittingsdagen gereserveerd voor de inhoudelijke behandeling van de corruptiezaak tegen Jos van Rey, Tilman Schreurs en projectontwikkelaar Piet van Pol.
De verwachting is overigens niet dat de zaak ook de volle negentien dagen in beslag zal nemen. Acht tot negen dagen zijn als reservedagen ingeboekt, laat Van Pols advocaat Peer Szymkowiak in Dagblad De Limburger weten.
Hij vindt ook vertrouwen te putten uit de getuigenverhoren voor de rechter-commissaris. “Laat ik het zo zeggen: we zijn een stap dichter bij de waarheid gekomen dan bij de getuigenverhoren door de rijksrecherche.”
Het Openbaar Ministerie verwijt Van Rey en Schreurs dat ze zich hebben laten omkopen door ontwikkelaar Van Pol. Van Rey wordt ook verdacht van witwassen en verkiezingsfraude.Posted in: roermond