pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 10, 2016 12:53 pm Lees verder →

Komende week Vakantiebeurs 2015: aktiviteiten op een rijtje…

Roerdalen/Utrecht – De eerste dag van jouw ultieme vakantie start op de Vakantiebeurs. Van 13 t/m 17 januari 2016 gaat de Jaarbeurs in Utrecht weer los en guess what? Jij moet erbij zijn!

Neusapen zoeken in Maleisisch Borneo, marshmallows roosteren op de Camping by Night of op safari in zinderend Afrika? De Vakantiebeurs is levensechter dan óóit! Kom duiken, rotsklimmen en smul van de állerlekkerste wereldgerechten. Misschien win je zelfs een droomreis met jouw creatieve selfie!

Ben je een échte foodie? Laat je dan verleiden tot culinaire uitspattingen tijdens de Culinaire Route of sla je slag op de Food Market met de lekkerste DIY-wereldgerechten.

Activiteiten in vogelvlucht

Ook dit jaar belooft de Vakantiebeurs een bijzonder reisspektakel te worden met tal van activiteiten. We verklappen nog niet alles, maar geven je alvast een tipje van de sluier.

Nieuw! Scandinavië inspiratie
Laat je inspireren door de spectaculaire schoonheid van Zweden, Denemarken en Noorwegen. Kom op visite bij de Vikingen en Pippi Langkous of ga op de foto met een eland en een muskusos. Bonusje: kom kijken naar Scandinavisch design en proef van de traditionele keuken!

Nieuw! Vakantiebeurs goes solo
Speciaal voor soloreizigers hebben we tal van bijzondere activiteiten in petto. Op de stand van Trabys kun je gezellig loungen, alles horen over soloreizen en mogelijk zelfs je volgende reismaatje vinden. Ook is dit elke dag het startpunt (met cocktail!) van de culinaire route voor soloreizigers.

Culinaire uitspattingen
Laat je verleiden door wereldse gerechten tijdens de Culinaire Route, het kooktheater of sla zelf je slag op de Food Market!

Camping by night – 4 Seasons
Kamperen kan alleen in de zomer? Welnee! Elk seizoen heeft haar eigen unieke charme. Kom marshmallows roosteren in het donker!

Beleef Afrika!
Beleef de adembenemende cultuur, muzikale cultuur en culinaire hoogstandjes van kleurrijk Afrika.

Paviljoenen & Themapleinen
Van thematische pleinen op het gebied van Verre Bestemmingen of Actieve Vakanties tot aan paviljoenen per regio. Wat dacht je van de swingende Carribean Village of het Brand USA Paviljoen voor echte Amerikaliefhebbers?

Virtual Reality
Tijdens de Vakantiebeurs maak je een levensechte mini-reis naar Oeganda, Zuid-Afrika en Bangkok. Zet de speciale VR-bril op en laat het avontuur op je afkomen!

Presentaties en optredens
Op onze website vind je alvast het programma dat plaatsvindt op de diverse podia. Van presentaties over de meest exotische bestemmingen tot opzwepende optredens van dansgroepen. En tussen de sessies door zak je lekker onderuit bij je favoriete reisfilm van Travel Channel.

DOE-activiteiten
Rustig achterover hangen is er dit jaar niet bij. Kom duiken, rotsklimmen, SUP-pen of test een tweewieler op het fietsparcours!

Schiphol trakteert
Jaarbeurs feliciteert Schiphol met haar 100e verjaardag! Schiphol trakteert bezoekers van de Vakantiebeurs op gratis kaarten voor de “100 jaar Schiphol” tentoonstelling en meer…

Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2016
Welke reisorganisaties hebben het allerbeste vakantieaanbod voor gezinnen? Tientallen touroperators gaan de strijd met elkaar aan om de felbegeerde Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2016. De awards worden uitgereikt tijdens een feestelijk event met Ernst en Bobbie op woensdag 13 januari jlPosted in: roerdalen