pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 10, 2018 1:34 pm Lees verder →

Volgende week zondag 18 maart met Boekenweekgeschenk gratis met trein reizen

Roerdalen / Zoals ieder jaar kun je ook in 2018 weer gratis op de laatste zondag van de boekenweek met de trein reizen. Tenminste, als je in het bezit bent van het boekenweekgeschenk Gezien de feiten.

Het boekenweekgeschenk krijg je, bij aankoop voor tenminste € 12,50 aan Nederlandstalige boeken. Die moet je dan wel kopen tijdens de Boekenweek (zaterdag 10 maart t/m zondag 18 maart 2018). Het boekenweekgeschenk voldoet als treinkaartje. Je kunt op 18 maart 2018 gewoon lekker reizen met dit boek, zonder in- en uit te checken. Zijn de poortjes gesloten? Geen probleem. Op de achterzijde van het boek staat namelijk een barcode, waarmee je de poortjes kunt openen. Bij een e-book is dit net wat anders, dan vind je de barcode juist op de eerste pagina’s van het boek.

Aan de actie zitten een paar voorwaarden. Zo kun je niet upgraden naar de 1e klas. In de Intercity Direct hoef je geen toeslag bij te betalen, bij ICE International wel. Het boekenweekgeschenk Gezien de feiten is alleen in Nederland als treinkaartje geldig. Niet bij Thalys. Wel bij Arriva, Connexxion, Breng, Keolis en Blauwnet. Let wel, uitsluitend in de trein, niet in de bus.

Omdat je niets betaalt voor het treinkaartje (weliswaar wel voor de boeken), heb je geen recht op geld terug bij vertraging. Ook kun je geen gebruik maken van de regeling Samenreiskorting, je reist immers niet met je abonnement maar met het boekenweekgeschenk. Het boekenweekgeschenk is geldig als treinkaartje vanaf 0:01 uur, tot en met 19 maart 3:59 uur. Kinderen kunnen meereizen met een Railrunner of het Kids Vrij abonnement.

Door deze actie kan het extra druk zijn in de trein. In 2017 waren op een aantal trajecten de treinen overvol op de laatste zondag van de boekenweek.Posted in: algemeen, roerdalen