pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 26, 2014 9:03 am Lees verder →

Voor 32e keer Cirque d’Hiver in Roermond

Emilie_and_Menno_van_Dyke (1)
Roermond – Voor de 32e keer op rij slaat het Cirque d’Hiver Roermond met kerstmis haar ‘tenten’ op in TheaterHotel De Oranjerie in Roermond. Deze keer met nog meer acts en internationale artiesten die goed zijn voor ruim twee uur circusspektakel. Op de foto de jongleurs Van Dijke.
De komende productie staat in het teken van een herwaardering van het traditionele, nostalgische circus en typische circusnummers. Paarden en pony’s die de piste in bezit nemen. Vrolijke honden die het publiek vertederen. Een clown die interactie zoekt met het publiek. IJzingwekkende evenwichtskunst van durfals in de nok van het theater. Een van de hoogtepunten is het optreden van de Nederlandse jongleur Menno van Dyke. Samen met zijn Franse vrouw Emily brengt hij een bijzonder jonglagenummer in combinatie met een Argentijnse tango.

Internationaal
Het 32e wintercircus in het Roermondse theater is internationaler dan ooit. Topartiesten uit de hele wereld maken hun opwachting. Clowns, jongleurs en acrobaten laten de bezoekers versteld staan met hun weergaloze acts. De Hongaarse Gabi Donnert brengt een vrijheidsdressuur met zes paarden en drie pony’s. De Duitse Sarah Stiefel hangt letterlijk en figuurlijk in de kettingen. Ook uit Duitsland komt Edi Laforte met een komisch hondennummer. De Roemeense Cretu Groupe voert een wervelende act op met onnavolgbare sprongen, salto’s en draaiingen. Niet voor niets won deze formatie een Zilveren Clown in Monte Carlo. Clown Don Christian uit Oostenrijk krijgt de lachers op zijn hand met zijn dolkomisch optreden. En dan is er nog een keur aan acrobatische optredens, doorspekt met humor en spanning.

Voorstellingen
De première is op eerste kerstdag om 12.00 uur, de tweede voorstelling begint dezelfde dag om 16.00 uur. Ook op tweede kerstdag zijn de voorstellingen om 12.00 en 16.00 uur. De overige dagen tot en met zondag 30 december beginnen de voorstellingen om 14.00 uur en 20.00 uur. De entreeprijs is € 37,50. Kinderen tot 12 jaar en 65-plussers betalen € 22,50. Garderobe, programmaboek en reserveringkosten zijn inbegrepen. Via de website circusroermond.nl en aan de kassa van het TheaterHotel zijn kaarten verkrijgbaar.Posted in: roermond