pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 17, 2016 1:59 pm Lees verder →

Voorwerp van vrachtauto dringt andere auto binnen

Deurne – De politie is een onderzoek begonnen naar een ongeluk op de Helmondsingel in Deurne. Daarbij raakte maandag 15 februari de Duitse bestuurder van een personenauto ernstig gewond door een ijzeren voorwerp, dat de auto via de voorruit binnenvloog.

Uit onderzoek blijkt het voorwerp een onderdeel te zijn van een trommelrem, zeer vermoedelijk afkomstig van een oplegger van een vrachtauto. De vrachtauto met oplegger is vermoedelijk donker van kleur en stond vermoedelijk stil, ergens tussen de Binderendreef – omgeving tankstation – en de Bakelseweg.

Getuigen
De politie roept getuigen op zich te melden wanneer ze op die bewuste ochtend van 15 februari of kort daarvoor een vrachtauto met pech hebben zien staan.
P

Getuigen of medewerkers van bedrijven die op deze hoogte een vrachtauto gerepareerd hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie op 0900-8844 of via politie.nl/melden. Bestuurders die op deze ochtend richting Venray reden worden ook gevraagd of ze iets gezien hebben. Anoniem kan ook: 0800-7000.Posted in: politie