pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 22, 2012 5:12 pm Lees verder →

Vraaghetdepolitie.nl genomineerd voor Yo Award

Roerdalen -Fans nomineerden de jongerensite vraaghetdepolitie.nl voor een Yo Award in de categorie ‘beste (jongeren)website door volwassenen’. TVyo, dé online TV-zender voor en door jongeren, reikt de YO Award ieder jaar uit om te laten zien wat jongeren leuk vinden en waarom.

‘Hoe herken ik een loverboy?’ ‘Kan ik aangifte doen van cyberpesten?’ Meer dan 1480 vragen over veiligheid kwamen het afgelopen jaar binnen via www.vraaghetdepolitie.nl, de jongerensite over veiligheid van de politie. In 2011 wisten ruim 123.000 bezoekers de site te vinden.

Op de website vinden jongeren vragen en antwoorden onderverdeeld in thema’s als loverboys, drugs, alcohol, geweld, verkeer en boetes & straffen. Veel antwoorden op vragen zijn uitgewerkt in filmpjes die de politie samen met jongeren maakte. Dagelijks verschijnen op vraaghetdepolitie.nl verse nieuwsberichten. Bovendien vinden via de site regelmatig chatsessies plaats, middels de chat ging de politie onder andere in gesprek met slachtoffers van loverboys.

Nominatie
Vraaghetdepolitie.nl is genomineerd voor een Yo Award! Tot 5 februari kan via www.yoaward.nl gestemd worden op vraaghetdepolitie.nl. De andere genomineerden zijn www.hoeoverleefik.nl, de site van schrijfster Francine Oomen en www.energiegenie.nl, een website over energie. Op 11 februari worden de winnaars bekendgemaakt en worden de YO Awards uitgereikt in het Kinderboekenmuseum in Den Haag.Posted in: politie, roerdalen