pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 9, 2011 12:15 pm Lees verder →

Vrijdag 12 augustus groots wielerspektakel tijdens Eneco Tour Roermond

Roermond – Op vrijdag 12 augustus wordt Roermond omgetoverd tot een ware wielertempel. Voor het vierde jaar vormt Roermond het decor voor Eneco Tour. Dit jaar wordt er een individuele tijdrit gereden in de binnenstad. Maar dat is niet alles. Eneco Tour biedt wielerliefhebbers daarnaast de mogelijkheid te ervaren hoe het is om als prof over het officiële tijdritparcours te rijden.

Individuele tijdrit
Op vrijdag 12 augustus omstreeks 13.30 uur is de start van de individuele tijdrit te zien op de Markt. Over een parcours van 14,7 kilometer rijden de renners vanaf de Markt, buurtschap De Weerd en Roerkade naar Herten met de finish op het Stationsplein. Rond 17.00 uur wordt de aankomst van de laatste renner verwacht. Het programma op vrijdag 12 augustus ziet er verder als volgt uit:

10.00 uur: Sluiting van het parcours;
10.30 uur: Start Eneco TeamTijdrit op de Markt;
13.00 uur: Start Eneco Kids Ride;
13.30 uur: Start individuele tijdrit Eneco Tour
17.00 uur: Aankomst laatste renner

Eneco KidsRide
Voorafgaand aan de tijdrit is er voor kinderen tussen 7 en 12 jaar de Eneco KidsRide. Tijdens deze KidsRide, die start om 13.00 uur, kunnen alle geïnteresseerde kinderen over een deel van het officiële parcours door de binnenstad fietsen. Leontien Zijlaard – Van Moorsel, Michael Boogerd en Johan Museeuw begeleiden de kids tijdens hun KidsRide. Kinderen kunnen zich gratis inschrijven via www.enecotour.com.

Eneco TeamTijdRit
In Roermond kunnen dit jaar fietsliefhebbers meedoen aan de Eneco TeamTijdRit. Tijdens de Eneco TeamTijdRit krijgt iedereen de kans om op het officiële wedstrijdparcours het beste van zichzelf te laten zien. Rijd samen met vrienden of collega’s de tijdrit in Roermond en beleef het parcours en de sfeer nu zelf. Meedoen is belangrijker dan winnen! Inschrijvingen verlopen via www.enecotour.com.

Voor meer informatie kijk op www.enecotourroermond.com, deze website of volg via TwitterPosted in: roermond