porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 24, 2015 6:13 pm Lees verder →

Vrijdag in Echt Natuurlijk Theater-fietstocht en voorstellingen

imageRoerdalen/Echt – De Stichting Culturele Kring Echt stond in 1983 mede aan de wieg van wat later uitgroeide tot het onvolprezen Limburgs Straattheater Festival, sedert enkele jaren Limburg Festival geheten. Vrijdag 28 augustus vindt voor de 14e keer het Natuurlijk Theater plaats in Echt-Susteren.
Sinds 1983 organiseerde de Stichting met veel succes jaarlijks het festival in Echt en sinds de fusie op 1-1-2003 ook in Susteren.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze club op een gegeven moment tevens de organisatie van het project Natuurlijk…Theater ter hand ging nemen.

Dit jaar, vrijdag 28 augustus, alweer voor de 14e keer in successie. Het project Natuurlijk….Theater vormt al jaren een onderdeel van het Limburg Festival en werd in 1996 voor het eerst in de programmering opgenomen.

Filosofie achter het project is de mensen op een milieuvriendelijke wijze (per fiets) kennis te laten maken met aan de ene kant natuur en landschap en aan de andere kant theater.

In een aantal Limburgse gemeenten (sinds 2002 ook in de toen nog zelfstandige gemeenten Echt en Susteren) zijn fietsroutes uitgezet van circa 20 kilometer.

Gedurende die fietstochten worden de deelnemers op een zestal locaties getrakteerd op korte straattheatervoorstellingen door gerenommeerde groepen uit de hele wereld.

Dit jaar komen de artiesten en gezelschappen uit Engeland, Duitsland, België, Italië en Ierland. Net als in de dertien afgelopen jaren kunnen de fiets- en theaterliefhebbers dus ook in 2015 weer deelnemen aan het project Natuurlijk… Theater in de gemeente Echt-Susteren.

Op vrijdag 28 augustus 2015 kan tussen 10.30 en 12.00 uur gestart worden voor een theaterfietstocht van om en nabij 20 kilometer door de mooie gemeente Echt-Susteren.

Er kan gestart worden vanaf Manege Op de Berg aan de Wolfsberg in Pey-Echt en Koffiehuis ‘t IJzerenbos aan de Heerenstraat in Susteren.

Het inschrijfgeld bedraagt 6 euro per persoon voor een hele dag fietsplezier, hoogstaand straattheater. Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding voor 3 euro meefietsen.

En om de dag op gepaste wijze af te sluiten treedt ’s avonds om 20.00 uur op de historische Plats in Echt-centrum de Engelse straattheaterartiest Mario Queen of the Circus op die een dolkomische act voor het voetlicht brengt.Posted in: roerdalen