pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 25, 2015 5:15 pm Lees verder →

Vrijdag start 10de serie Flikken Maastricht met ingrijpende gevolgen…

imageRoerdalen – Het Tiende seizoen Flikken Maastricht gaat komende vrijdag van start en de de 100e aflevering is op vrijdag 2 oktober. Het nieuwe seizoen van de populaire politieserie brengt de rechercheurs wederom in situaties die hun relatie en samenwerking flink op de proef stellen.

“Hoe gaan Wolfs en Eva verder nu Wolfs heeft besloten toch in Maastricht te blijven? Lukt het ze om de draad weer op te pakken? Gaan ze door als vanouds of is er toch iets veranderd?”, zijn slechts enkele vragen die AVROTROS zich afvraagt over het tiende seizoen van Flikken Maastricht.

Het bestrijden van zware criminelen blijkt ook aankomend seizoen persoonlijke gevolgen te hebben. Officier van Justitie Jens Bols wordt bedreigd en als dat uitmondt in een aanslag op zijn leven, wordt Eva aangesteld om hem te bewaken. Na een tweede aanslag op zijn leven moeten ze onderduiken.

Ook Fleur, de dochter van Wolfs die een straf uitzit in de gevangenis, is in gevaar als haar identiteit uitlekt. Als dochter van een politieman wordt ze fysiek bedreigd. Wolfs vreest voor haar leven en raakt uitermate gefrustreerd als hij niet de hulp krijgt die hij nodig heeft om haar over te plaatsen.

Dit seizoen worden wederom de hoofdrollen vertolkt door Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos, Sergio Romero IJssel en Ria Eimers. Gastrollen zijn in het tiende seizoen weggelegd voor onder andere Cees Geel, Marjolein Keuning, Derek de Lint, Celine Purcell, Tim Haars en Willem Voogd.

Flikken Maastricht is vanaf vrijdag 28 augustus, wekelijks, om 20:30 uur te zien op NPO 1.Posted in: roerdalen