pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 24, 2016 11:06 am Lees verder →

Vrouw van 91 beroofd in eigen huis

Blerick – Een 91-jarige vrouw is vrijdagavond beroofd in haar woning aan de Molièrelaan. Tijdens die beroving is ze vermoedelijk geslagen door de dader(s). Omdat het slachtoffer dementerend is, weet ze zich weinig te herinneren. Het is ook niet duidelijk of de dader al in de woning aanwezig was en een inbraak wilde plegen, of de vrouw bewust heeft overvallen.

Rond 18.20 uur kreeg de politie een melding dat de vrouw was beroofd in haar woning. Het is niet duidelijk hoelaat de beroving heeft plaatsgevonden. Wel is uit onderzoek gebleken dat de dader(s) de pinpas van de vrouw hebben buitgemaakt, en om 18.06 uur een groot geldbedrag hebben gepind bij de pinautomaat aan de Witherenstraat in Blerick. De beroving moet dus voor het tijdstip van 18.06 uur hebben plaatsgevonden. De vrouw heeft lichte verwondingen overgehouden aan de beroving.

Omdat het verhaal op vele punten nog onduidelijk is, roept de politie getuigen op om zich te melden. Heeft u informatie over de beroving, of heeft u iets gezien bij de pinautomaat bij de Witherenstraat, bel dan de politie via 09008844. Er is geen duidelijk signalement van de daders beschikbaar, en ook weten we niet of het een of meerdere personen waren. Meer informatie is op dit moment niet beschikbaar.Posted in: algemeen, politie