pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 2, 2012 3:18 pm Lees verder →

VVD weer in beeld bij formateurs Roermond: consequenties voor “brekers” ?

Roermond – Roermond wacht af of de huidige coalitie-gesprekken worden uitgebreid met liberale deelname. De VVD gaat mogelijk toch meedoen in een nieuwe coalitie in Roermond. De partij heeft daar vrijdag een gesprek over gevoerd met de drie formateurs, laat vicefractievoorzitter Jan Püper zaterdag in een brief aan de partijleden weten.
“De VVD is een partij die bestuurlijke verantwoordelijkheid wil nemen nu en in de toekomst. Ook een partij die daarvoor gekwalificeerde personen beschikbaar heeft”, aldus Püper. Volgens hem was het een open gesprek met de formateurs. Of de VVD werkelijk weer een rol gaat spelen, moet komende week duidelijk worden.
de ommezwaai van de VVD geeft aan dat de partij veel te vroeg een beslissing nam om uit de vorige coalitie te stappen. Veel inwoners vinden dit gedraai van de liberalen niet goed voor het imago van de partij. “Als men nu weer wil aansluiten moet dit ook tot consequenties leiden voor degenen die destijds zo hard riepen om de coalitie van destijds vaarwel te zeggen”, zo besluit een liberale ingewijde.
Volgens een van de huidige raadsleden in Roermond die niet tot de VVD behoort getuigt de brief van Puper ook vande nodige liberale arrogantie: “Alsof de VVD alleen maar goede wethouders kan leveren”….Posted in: roermond