pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 3, 2017 12:01 pm Lees verder →

Waarom Advocaat Sneijder en Huntelaar thuis laat; Cruciale duels Oranje zaterdag en dinsdag er na

Roerdalen – Bondscoach Dick Advocaat heeft Wesley Sneijder niet opgenomen in zijn definitieve selectie voor de duels met Wit-Rusland (zaterdag 7 -10 uit om 20.45 u) en Zweden ( dinsdag 10-10 thuis, 20.45 u) Hij vindt het jammer dat Sneijder niet speelt bij Nice en heeft daarom besloten Sneijder er niet bij te halen.
Advocaat legt uit: “Wesley zal moeten gaan spelen bij Nice, dat heb ik ‘m verteld vanochtend. “Sneijder blijft belangrijk. Als je zo’n carrière hebt als Sneijder, dan moet je echt je petje afnemen. Als hij niet speelt, wat moet ik dan zeggen? Doe je best? Dat zeg ik toch niet.”
“Wesley is nog steeds een uitstekende speler, maar heeft sinds het duel met Bulgarije bijna niet meer gespeeld”, verklaarde Advocaat de afwezigheid van de middenvelder in de selectie.
Advocaat legt ook uit waarom hij Huntelaar niet opgeroepen heeft: “Ik zie de waarde voor Ajax zonder meer. Ik vond hem echter matig in de laatste twee wedstrijden van Ajax. Hij speelt nu naar de bal toe, naar het middenveld. En dat is niet zijn positie. Daar heb ik nu Dost voor en met Locadia heb ik meer opties, die kan ook aan de zijkant spelen.”Posted in: algemeen, roerdalen