pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 15, 2018 2:49 pm Lees verder →

Waarom sluit gemeente Roerdalen zich niet aan bij deze Computercursussen voor iedereen ( vooral voor 50 plus)??

Roerdalen – Op het gebied van samenwerking zou het een goede zaak zijn dat een, of beter minstens twee Roerdalense ambtenaren (ook elkaar kunnen vervangen maar een moet altijd bereikbaar moeten zijn,(juist ook on vakantie- en feestdagentijd) om ook op dit onderstaand specifieke cusussengebied samen te werken met Echt-Susteren en ook wellicht Maasgouw! En niet alleen samenwerken als het gaat om geld te innen ( bijv hondenbelasting)
Zo luidde samenvattend oeen discussie in een Roerdalense winkel afgelopen weekeinde toen een kassastoring wachtende klanten aanzette om over onderstaande computercursussen ed te praten nav een mededeling op het Winkelprikbird. “Hier in Roerdalen gebeurt alleen iets als je actie voert zoals bij het Apollobad. Of de voetbalveldenkwestie: waanzin dan ook in Herkenbosch en in Melick ( weliswaar na fusie met S O berg tot FC Roerdalen ) twee voetbalclubs op 5 km van elkaar mogen blijven) terwijl andere verenigingen in Roerdalen door de gemeente afgeknepen worden…
Maar daar zorgen de bestuurders ( die 3 wethouders uit die rijkere dorpen wel voor: elkaar mooi de val toespelen…!”
Samenvattend is dat de discussie van de wachtenden over onderstaand cususaambod :

Vindt u het lastig dat steeds meer diensten online worden aangeboden? Zou u ook graag zelfstandig digitaal zaken regelen? Of bent u op zoek naar een baan maar weet u even niet hoe u het beste kunt solliciteren in dit digitale tijdperk? Aarzel dan niet om mee te doen met een van de vele computercursussen die De Domijnen aanbiedt.
Het belang van computercursussen

Veel organisaties gebruiken online kanalen om te communiceren. E-mails versturen, online iets opzoeken of bestellen, financiën regelen, afspraken maken of online een baan zoeken en solliciteren. Tegenwoordig worden steeds meer zaken online aangeboden en dit is niet voor iedereen even gemakkelijk. De Domijnen speelt hierop in door een drietal computercursussen aan te bieden genaamd: ‘Klik & Tik’, ‘Digisterker’ en ‘E-solliciteren’. Het volgen van deze cursussen maakt u digivaardig waardoor u veel zaken zelfstandig online kunt regelen. Alle onderstaande cursussen kosten €12,50 en bestaan uit vier ochtenden van 10.00 uur tot 13.00 uur. De Domijnen organiseert de cursussen in de nieuwe locatie van de Leeswinkel in Echt op de Bovenstestraat 11.

Klik & Tik: een eerste kennismaking

Er zijn drie beginnerscursussen van Klik & Tik namelijk: ‘Klik & Tik basis’, ‘Klik & Tik het internet op’ en ‘Klik & Tik samen op het web’. Deze cursussen zijn zeer geschikt voor personen die nog niet zo veel ervaring hebben met computers. Onderwerpen die aan bod komen zijn:

– Documenten schrijven met het programma ‘Word’;
– Informatie zoeken op internet ;
– Accounts aanmaken en veilig online shoppen;
– Kennis maken met het sociale medium ‘Facebook’ ;
– E-mailadres aanmaken en e-mails versturen.

Digisterker: werken met de elektronische overheid

De cursus digisterker leert u inzicht te krijgen in een aantal overheidszaken. Onderwerpen die aan bod komen zijn:

– Het maken van een afspraak bij de gemeente via www.echt-susteren.nl;
– Het gebruiken van uw digitale identiteit (DigiD);
– Aanvragen van documenten of informatie bij over-heidsinstanties;
– Informatie over het beheer van uw toeslagen;
– Inloggen bij SVB om bijvoorbeeld uw AOW in te zien;
– Aanvragen van regelhulp.

E-solliciteren: online op zoek naar werk

Deze nieuwe cursus helpt u bij het zoeken naar werk door gebruik te maken van diverse online platformen. Ook krijgt u begeleiding bij het maken van een CV en sollicitatiebrief en krijgt u tips over het hoe zich kunt voorbereiden op een sollicitatiegesprek. De volgende onderwerpen komen aan bod:
– zo werkt een uitzendbureau;
– voorbereiden sollicitatiegesprek;
– online vacatures zoeken;
– hoe maak ik een CV;
– hoe presenteer ik mijzelf.

Startdata cursussen

Klik & Tik: 20 juni, 18 juli & 14 augustus.
Digisterker: 19 juni & 15 augustus.
E-solliciteren: 18 juni, 3 augustus & 3 setptember.

Meer informatie

Voor meer info of voor deelname aan een cursus kunt u contact opnemen met Carolien Mahin of Nathalie Plönes van De Domijnen via 046-7600160 of 0610765313. Of mail naar [email protected]

SPosted in: algemeen, roerdalen