pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 11, 2017 3:11 pm Lees verder →

Wat is het vitaalste bedrijf in Limburg?


Roerdalen – Wat is het vitaalste bedrijf van Limburg, van Noord-Brabant, van Zeeland? Pieter van den Hoogenband (foto) gaat op zoek naar de ondernemer die het duurzaamst met zijn werknemers omgaat. Ondernemers uit de zuidelijke provincies kunnen zich nog tot en met 16 september inschrijven.

Vitaliteit
De prijs voor Het Vitaalste Bedrijf is voor de ondernemer die het best met zijn medewerkers omgaat wat het investeren in vitaliteit betreft. Van den Hoogenband gaat in elke provincie op zoek naar het vitaalste bedrijf. De twaalf provinciale winnaars nemen het aan het einde van het jaar op tegen elkaar in de strijd om de titel Het Vitaalste Bedrijf van Nederland. De winnaar daarvan wordt bekendgemaakt tijdens de Week van de Ondernemer in Amsterdam op 16 november.

“Bij vitaliteit denken we vaak aan sporten en fruit eten”, licht Van den Hoogenband toe. “Maar vitaliteit op de werkvloer gaat veel verder dan dat. Het gaat om de juiste houding als je achter een bureau zit, het gaat om stress, maar ook over goed slapen. Een werkgever speelt daarbij een belangrijke rol. Werknemers die lekkerder in hun vel zitten, hebben meer plezier in hun werk, presteren beter en zijn langer inzetbaar. Kortom: ze zijn duurzaam inzetbaar. Werkgevers die hiervoor openstaan, zijn succesvollere ondernemers.”

Stokje
Het Vitaalste Bedrijf van Nederland 2016 mag het stokje overnemen van Klok Onderhoud- en Afbouwgroep uit Assen. Klok biedt onder andere scholing aan en stimuleert medewerkers om te sporten. Ook besteedt het bedrijf aandacht aan de cyclische werkloosheid die onder meer bij schilders speelt. Directeur Leon den Hertog ontving de prijs uit handen van Humberto Tan.

Werkgevers uit Limburg, Noord-Brabant en Zeeland kunnen zich nog tot en met 16 september inschrijven voor de verkiezing van Het Vitaalste Bedrijf via www.vitaalstebedrijf.nl. Deelnemers worden beoordeeld op hun visie op gezondheid en vitaliteit in hun bedrijf, waarbij onder meer bedrijfscultuur, leiderschap en betrokkenheid van de werknemers belangrijke punten zijn.
De jury van Het Vitaalste Bedrijf van Nederland bestaat behalve uit Van den Hoogenband uit professor Erik Scherder, Jean-Paul van Haarlem (bestuursvoorzitter ONVZ Zorgverzekeraar) en Leendert-Jan Visser (algemeen directeur MKB-Nederland).

Over Het Vitaalste Bedrijf van Nederland
De zoektocht naar Het Vitaalste Bedrijf van Nederland is een initiatief van MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar. De prijs wordt voor het vierde achtereenvolgende jaar uitgereikt. Werknemers die lekkerder in hun vel zitten, presteren beter en zijn langer inzetbaar. Vitale bedrijven zijn van groot belang voor de economie van Nederland. MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar stimuleren daarom ondernemers om te investeren in de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers.Posted in: algemeen, roerdalen