pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 15, 2014 3:42 pm Lees verder →

Wat te doen: te veel huur- of zorgtoeslag ontvangen…

Roerdalen – Jarenlang te veel huur- of zorgtoeslag ontvangen en nu ineens alles moeten terugbetalen?. Dat overkomt veel Nederlanders. Niet door toeslagenfraude met voorbedachten rade, maar als gevolg van een verkeerde inschatting van het inkomen.

Image
Het overkwam meneer en mevrouw Heeze. De belastingdienst bestempelde het inkomen van mevrouw onterecht als ‘nihil’. Het stel belt met de Belastingdienst maar hoort het het toch echt in orde is. Daarna wordt jarenlang te veel huur- en zorgtoeslag uitgekeerd. Nu moeten ze nu ruim vijfduizend euro terugbetalen, dat ze niet hebben.

Een ander voorbeeld komt van mevrouw Wijnmaalen. Zij ontvangt een erfenis waardoor ze geen recht meer heeft op huurtoeslag. Als ze dit netjes meldt bij de Belastingdienst, hoort ze dat de erfenis geen gevolg heeft voor haar toeslag. Uiteindelijk moet ze toch ruim € 2.400,- terugbetalen.

Hoe u, soms ongemerkt, in de problemen komt door toeslagen van de Belastingdienst. We praten hierover met schuldhulpverlener Joke de Kock (NVVK) en Peter Kavelaars, hoogleraar Belastingrecht.

Presentatie: Elles de Bruin
Uitzending

donderdag 16 januari 2014 19:20 uur, Nederland 2

Herhaling (hh)

vrijdag 17 januari 2014 13:20 uur, NederlandPosted in: roerdalen