pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 16, 2012 8:30 am Lees verder →

Wat vindt u van het parkeren in Roermond?: 22 okt Parkeermarkt

Roermond – De gemeente Roermond is bezig met het opstellen van een nieuw parkeerbeleidsplan. Om een goed beeld te krijgen van de parkeersituatie in de binnenstad en de aangrenzende wijken zijn wij bezig met verschillende onderzoeken. Hierbij hoort ook het verzamelen van meningen en opmerkingen van bewoners, ondernemers en bezoekers van deze stad.
Op maandag 22 oktober organiseert de gemeente tussen 16:00 en 20:00 uur een parkeermarkt in het stadhuis. De vragen die dan aan bod komen zijn: hoe ervaren bewoners, ondernemers en bezoekers parkeren in de gemeente? Welke knelpunten, problemen en positieve punten zijn er?
We horen het graag van u!
U kunt binnenlopen tussen 16:00 en 20:00 uur in het stadhuis (Markt 31). Wilt u na 17:00 uur de parkeermarkt bijwonen dan kunt u zich melden bij de bestuursingang, van het stadhuis, bovenaan de deur even aanbellen. Op deze dag staan onze medewerkers voor u klaar om meer uitleg te geven over het proces dat moet leiden tot een nieuw parkeerbeleid en natuurlijk om alle meningen en opmerkingen over de parkeersituatie te verzamelen.
U bent van harte welkomPosted in: roermond