pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 4, 2018 9:12 am Lees verder →

Waylon moet in 2de halve finale op donderdag in Songfestival aantreden #

Roerdalen – Kenners zijn nog nooit zo tegenstrijdig geweest: of hij gaat het maken of hij kan direct naar huis. Wij als Roerdal Journaal zeggen dat hij de finale niet haalt en is de concurrentie zo slecht dan gaat hij heel misschien toch door maar eindigt hij op zaterdag 12 mei in de ondrste regionen.. Onze Waylon moet tijdens de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival als achtste van de achttien deelnemende landen het podium op.

De organisatie heeft de volgorde bekendgemaakt van de halve finales van het liedjesfestijn in het Portugese Lissabon.

Waylon vertegenwoordigt ons land dit keer met het liedje Outlaw In ‘Em. De eerste halve finale, waarin negentien landen hun bijdrage presenteren, is op dinsdag 8 mei en de tweede halve finale, waarin Nederland staat, is op donderdag 10 mei. Als Waylon voldoende punten haalt, komt hij in de finale op zaterdag 12 mei.

Songfestivalkenner Cornald Maas meent dat de volgorde gunstig uitpakt voor Waylon. “Het is goed dat Waylon niet moet openen of aan het begin zit. Met zijn nummer schudt hij iedereen weer wakker.” Waylon vertegenwoordigt ons land met een ruig rocknummer. “Dat komt beter tot zijn recht na wat rustigere liedjes.”

Het is de tweede keer dat Waylon namens Nederland op het songfestival staat. In 2014 eindigde hij samen met Ilse DeLange als The Common Linnets op de tweede plaats met Calm After The Storm.Posted in: roerdalen, Show en Zo...