pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 13, 2012 2:10 pm Lees verder →

Website www.sinterklaasnaarroermond.nl online

Roermond – Vanaf deze week staat de website www.sinterklaasnaarroermond.nl online. Belangstellenden kunnen hierop informatie vinden over de landelijke intocht van Sinterklaas, die op zaterdag 17 november 2012 in Roermond plaatsvindt.

Om alles in goede banen te leiden staat op de website onder andere info over bereikbaarheid en parkeervoorzieningen. In de komende weken wordt deze informatie aangevuld met onder andere de route die de Goedheiligman door de binnenstad aflegt, het programma van de side-events en de extra parkeervoorzieningen, die speciaal voor de landelijke intocht worden ingericht.
Ga meteen naar www.sinterklaasnaarroermond.nl
De website is zowel voor kinderen als voor volwassenen interessant om te bezoeken. Kinderen kunnen onder andere deelnemen aan een interactieve kleurwedstrijd. De kleurplaat kan van de website worden gedownload en na inkleuring weer hierop worden geplaatst. Zo kunnen zowel de maker als ook anderen (bijvoorbeeld oma en opa, vriendjes en vriendinnetjes) de creatieve inzending(en) bekijken. Twee lokale sponsoren hebben zeer mooie prijzen ter beschikking gesteld, die zowel bij kinderen als hun ouders in de smaak zullen vallen! Volwassenen, die de landelijke intocht live willen meemaken, kunnen zich thuis via de website voorbereiden op hun reis naar Roermond en informatie inwinnen over de stad en de vele activiteiten die in de stad plaatsvinden. De website is gemaakt door AdEight Creatieve Communicatie en Nett Interactieve Media.
Het is in de historie van de landelijke intocht pas de tweede keer in een halve eeuw dat Sinterklaas Limburg aandoet (na Maastricht in 2001). Het is dus een unieke gebeurtenis die uitnodigt erbij te zijn! De live-uitzending van de NTR op 17 november begint om 12 uur en duurt tot 13.15 uur en wordt uitgezonden op Nederland 3. Vanaf maandag 12 november tot en met woensdag 5 december is er elke dag een Sinterklaasjournaal, eveneens op Nederland 3. In de eerste afleveringen zal er uiteraard extra aandacht zijn voor Roermond. “Vol verwachting klopt ons hart!”Posted in: roermond