pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 24, 2020 9:01 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Klopt je salaris anno 2020 wel: check het hier…

Klopt je salaris of loon anno 2020?: check
het op www.nationalevacaturebank.nl/salaris

Nu bijna iedereen een somber beeld schetst van de toekomstige economische situatie in ons land en daarbuiten, is het ook zaak na te gaan of uw salaris (nog) op niveau is. Krijgt u op uw bankrekening wel maandelijks het loon overgemaakt wat u verdient of, beter gezegd, wat u waard bent? We attendeerden daar hier een week geleden al op toen de ‘corona’-miljarden werden en waren toegekend, als steunpilaren voor de komende jaren en tegen “omvallen” van financiële en economische ‘huizen of behuizingen’. Bij al die somberheid: het pensioen-besluit is ook al uitgesteld en ik voorspel u: het zal wel worden afgeblazen.

Terug naar de kernvraag: uw salaris, is het op hetniveau 2020?. U kunt het zelf checken. Er is het Nationaal Salaris Onderzoek gehouden en dat geeft een objectief en betrouwbaar inzicht in de primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden in Nederland. Door de omvang van het Nationaal Salaris Onderzoek en de wetenschappelijke toetsing door Business Universiteit Nyenrode, zijn de resultaten representatief voor alle functies, branches, regio’s en ervaring- en opleidingsniveaus.

Er is onderzoek gedaan onder liefst 40.000 salarissen voordat deze ijk-wijzer klaar was. De resultaten van het Nationaal Salaris Onderzoek vormen de basis voor de Salariswijzer. Hiermee kun je jouw salaris vergelijken met collega’s en concullega’s. Nadat je de Salariswijzer hebt ingevuld, krijg je een persoonlijk Salarisrapport. De Salariswijzer vindt u op de site nationalevacaturebank.nl/salaris

Dit persoonlijke Salarisrapport zet alle aspecten van ’t salaris in perspectief: ’t brutosalaris, de vakantiedagen en de secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo zie je waar nog ruimte is voor onderhandelingen.

Overigens: heb je vragen over de Salariswijzer? Mail die dan naar [email protected]

(.JB.)
——————Posted in: algemeen