pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 25, 2020 12:48 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : Verhalen M-Limburg digitaal, al wandelend of fietsend

Wist u

…dat de uit-tip deze week gaat over verhalen in Limburg met als onderwerp: ontdek de geschiedenis van Limburg met je eigen smartphone terwijl je wandelt of fietst;
…dat je zo dus de lokale verhalen en geschiedenis in Limburg op verschillende manieren kunt beleven.
…dat je op een speelse en interactieve manier de verhalen achter de plekken die je bezoekt kunt volgen .

…dat daarbij verhalen zitten over de bevrijding: ontdek zo ook de verhalen van de Liberation Route, die zich in Limburg hebben afgespeeld, langs de weg die onze bevrijders in 1944 en 1945 hebben afgelegd.
…dat een ander thema is: Archeologie komt tot leven
…dat je zo de verhalen achter archeologische vondsten in Limburg met de Archeo Route Limburg kunt ontdekken Sta oog-in-oog met onze virtuele archeoloog. Hij laat je op een bijzondere manier zien wat zich in de geschiedenis op diverse plekken in Limburg heeft afgespeeld.
…dat je als volgt te werk gaat: Onderweg hoor en zie je – zoals eerder geschreven – informatie over de verhalen die met diverse punten langs de betreffende route te maken hebben. De routes loop of fiets je via GPS informatie en op diverse locaties krijg je aanvullende informatie in de vorm van geluid, tekst en beeld.

… dat al deze wandelingen en fietsroutes onderdeel zijn van de applicatie IZI travel.

…dat je verder als volgt te werk gaat: Download de IZI Travel app voor Apple Of Download de IZI Travel app voor Android
Download de IZI Travel app voor Windows,

…dat je dit thuis al kunt doen via je eigen WiFi verbinding. Het kan uiteraard ook ter plaatse, dan gaat het downloaden uit je eigen bundel. Daarna kun je de route off-line afleggen. Zorg er alleen voor dat je GPS signaal aan staat. De app is gratis om te gebruiken.

…dat er nog een (andere) tip is: wanneer je de app op je smartphone geïnstalleerd hebt, handel dan als volgt: ga naar ONTDEK en zoek naar de wandeling of fietsroute die je graag wil doen.
…dat heb onder Downloads vind je de route terug. Vanaf nu heb je geen internetverbinding meer nodig en kun je op pad.
…dat je via open route kun je op locatie de tour lopen of fietsen, aan de hand van audiofragmenten die automatisch afspelen zodra je een monument nadert. Bekijk tevens de afbeeldingen van de punten of lees op je gemak de geschreven tekst nog eens over. Het is mogelijk de tour te onderweg onderbreken en te hervatten

…dat u meer info kunt krijgen: “Wandelen of fietsen: ontdek de verhalen onderweg met je eigen smartphone”, Markt 17 te 6041 EL Roermond
Nederland en tel 0475 335 847. Deze routes zijn ook toegankelijk voor gehandicaptenPosted in: algemeen, roermond