pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 10, 2013 4:33 pm Lees verder →

Weer aanhouding inzake vrijheidsberoving Roermond

Roermond – Woensdagavond is een 31-jarige man uit Rotterdam aangehouden in zijn woning. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de vrijheidsbeneming op maandag 13 augustus in Roermond.

In verband met de vrijheidsbeneming werd in september al een eerste verdachte, een 30 jarige uit Roermond, aangehouden. Deze man zit nog vast. De Rotterdammer wordt binnenkort vooorgeleid.

De 30-jarige man uit Roermond j wordt verdacht van vrijheidsbeneming op maandag 13 augustus op de Nassaustraat in Roermond. Het slachtoffer, een 20-jarige man uit Roermond, werd rond elf uur door een nog onbekende man beroofd van zijn scooter. Vervolgens werd hij door twee andere mannen meegenomen naar een woning aan de Jos Beltjensstraat. Daar werd onder andere zijn portemonnee afgenomen. Uiteindelijk zijn de mannen, in de loop van de nacht, vertrokken en wist het slachtoffer te vluchten. Hij raakte niet gewond. De verdachte is meegenomen naar het politie waar hij voor nader onderzoek in verzekering is gesteld. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit. Zij is op zoek naar getuigen van het voorval en naar personen die mogelijk eerder slachtoffer geworden zijn geworden van vrijheidsbeneming. Zij worden gevraagd contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.Posted in: politie, roermond