pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 12, 2014 8:30 am Lees verder →

Weer aanhoudingen na voetbal-rellen

Roerdalen/ Venlo – De politie hield woensdag 10 en donderdag 11 december opnieuw verdachten aan in het onderzoek naar de ongeregeldheden rondom de voetbalwedstrijd FC Den Bosch – FC Oss op zaterdag 1 november. Het gaat om zeven mannen in de leeftijd van 23 tot 33 jaar uit Oss, ‘s-Hertogenbosch en Venlo.

De mannen worden verdacht van openlijke geweldpleging en opruiing. Op de dag van de rellen werden al zestien personen opgepakt voor openlijke geweldpleging, bedreiging en opruiing. Eerder deze maand werden al 17 verdachten aangehouden. Met de woensdag en donderdag aangehouden verdachten komt het totaal aantal aanhoudingen op 40.

In het onderzoek riep de politie op 11 november betrokken personen op om zich te melden. Die oproep leidde niet tot aanhoudingen. Onder meer dankzij een grote hoeveelheid duidelijke videobeelden kwamen de aangehouden verdachten in beeld.

Gezamenlijke aanpak
Voetbalgeweld wordt gezamenlijk aangepakt. In het onderzoek houdt de politie nauw contact met de betrokken clubs en de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Namen van geïdentificeerde verdachten worden gedeeld met de KNVB. De voetbalbond kan een algeheel (landelijk) stadionverbod opleggen. De gemeente en het Openbaar Ministerie kunnen verdachten een gebiedsverbod en/of meldplicht opleggen.

Oproep
Mensen die betrokken waren bij de ongeregeldheden bij de rellen kunnen zich melden bij de politie door contact op te nemen met de Opsporingstiplijn; telefoonnummer 0800-6070. Kijk voor meer informatie in de rubriek Gezocht op deze site.Posted in: politie, roerdalen