pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 12, 2015 9:46 am Lees verder →

Weer aanhoudingen zaak voertuigen-kwaliteit Swalmen

Swalmen – In een gezamenlijk onderzoek tegen bestrijding van voertuigcriminaliteit zijn dinsdag opnieuw twee verdachten van 74 en 50 jaar uit Swalmen aangehouden. Op woensdag 27 juli werd door de politie Eenheid Limburg in samenwerking met het OM Limburg en het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VBV) een onderzoek gestart naar aanleiding van het aantreffen van gestolen voertuigen op enkele bedrijfsterreinen in Swalmen.

Onderzoek
Om de herkomst van de aangetroffen voertuigen te achterhalen is er in de afgelopen maanden een zorgvuldige inventarisatie gemaakt door experts. Daaruit is naar voren gekomen dat er meer dan 130 personenauto’s en/of motorfietsen en een groot aantal auto-onderdelen van diefstal afkomstig zijn. Het gaat onder andere om personenauto’s van het merk Volkswagen en een aantal exclusieve auto’s van de merken Ferrari, Porsche, Mercedes en Audi en motoren van het merk Harley Davidson, die in binnen- en buitenland gestolen zijn. Het VBV heeft bij dit intensieve onderzoek ondersteuning geboden en zal in overleg met het OM Limburg en de politie zorgen voor de verdere afhandeling van de gestolen voertuigen.

Voorgeleiding
De twee verdachten worden aanstaande vrijdag voorgeleid en meer aanhoudingen zijn niet uitgesloten. In deze zaak zijn tot nu toe in totaal zeven personen aangehouden, vijf van hen zijn voorlopig in vrijheid gesteld in afwachting van het lopende rechercheonderzoek.Posted in: politie, roermond