By oktober 18, 2012 8:20 am Lees verder →

Weer autobrand in Weert

Weert – De politie stelt een onderzoek naar een autobrand in de nacht van dinsdag op woensdag op de Sebaldusstraat. Omstreeks twee uur ’s nachts kreeg de politie een melding van een autobrand op de Sebaldusstraat. Een alerte passant waarschuwde telefonisch de hulpdiensten. De brandweer heeft het voertuig geblust. De auto is volledig uitgebrand.

De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de brand en doet een oproep aan getuigen om zich te melden. De politie gaat uit van brandstichting. Na de autobrand is er ’s nachts een Burgernetalarm uitgegaan naar de burgerrechercheurs in Weert. Daarnaast is de politie gestart met een buurtonderzoek. Op dit moment is er geen relatie met andere autobranden in Weert. De politie onderzoekt de zaak.

Heeft u informatie over deze autobrand dan kunt u contact opnemen met de politie via het algemene telefoonnummer 0900 – 88 44, of anoniem via Meld Misdaad Anoniem te bereiken via 0800 – 7000. Ook kunnen tips via het speciale mailadres [email protected] worden doorgegeven.

2012101018Posted in: politie