pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 28, 2011 4:32 pm Lees verder →

Weer autobrand in Weert

Weert – In de nacht van vrijdag op zaterdag stond in de Boermansstraat rond 05.00 uur een personenauto in brand. Het voertuig werd door de brandweer geblust. De voertuigen voor en achter de brandende auto werden verplaatst om (verdere) schade aan andere voertuigen te voorkomen. Eventuele sporen werden zoveel mogelijk veiliggesteld. De politie onderzoekt de zaak.

Of er sprake is van een verband met eerdere autobranden is momenteel niet duidelijk, daarvoor zouden motief en/of verdachte(n) bekend moeten zijn.

De politie onderzoekt door middel van een rechercheteam de autobranden grondig en sluit diverse onderzoeksrichtingen niet uit om tunnelvisie te voorkomen. Uiteraard gebeurt er veel ‘achter de schermen’. De politie kan deze onderzoeksmethodes echter uiteraard niet bekendmaken in dit stadium van het onderzoek.

Alle informatie / getuigeninformatie kan nuttig zijn. Tips kunnen gemeld worden via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 maar ook via het speciale e-mailadres [email protected]Posted in: politie