pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 4, 2016 6:14 pm Lees verder →

Weer gedoe rond meespelen speler in Jong Ajax

Roerdalen – Nadat er eerder al ophef ontstond rondom Viktor Fischer, is nu Thulani Serero onderwerp van discussie. FC Dordrecht heeft protest aangetekend bij de KNVB. FC Dordrecht vindt dat Serero geen dispensatie had mogen krijgen om mee te doen met de beloften van de Amsterdammers. De Dordtenaren hebben een PDF-bestand van de website van de KNVB als ‘bewijs’.

“Er bestaan echter twee verschillende teksten naast elkaar”, laat een woordvoerder van de KNVB weten. “En volgens de andere tekst die ook op de KNVB-site is te lezen, was het meespelen van Serero juist geen probleem.”

😮

In het document wat FC Dordrecht in handen heeft, staat dat bij Jong Ajax en Jong PSV twee dispensatiespelers ouder dan 23 jaar uit het eerste elftal mogen meedoen. Dit mag echter alleen als zij hetzelfde weekend helemaal niet bij de hoofdmacht van Ajax of PSV hebben gespeeld óf zij in de basis zijn gestart of (meer dan) 45 minuten hebben gespeeld.

De Zuid-Afrikaanse middenvelder kwam als invaller in het veld tegen AZ en speelde 16 minuten mee. Volgens FC Dordrecht voldeed Serero dus niet aan de regels.Posted in: roerdalen