pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 27, 2016 9:30 am Lees verder →

Weer geen Copa-titel voor Argentijn Messi: Chili won weer finale

Roerdalen – Bij de beslissende penalty-reeks schoot hij over. Daardoor won Chili.
De huidige beste voetballer ter wereld, de Argentijn Lionel Messi, is zwaar teleurgesteld. De sterspeler van Barcelona heeft bedankt voor het nationnale team van Argentinie. Ook vanwege de kritiek, oa van Maradonna.
Chili heeft voor de tweede keer de Copa América gewonnen. De titelhouder versloeg in de finale in New Jersey Argentinië na strafschoppen. Na de reguliere speeltijd en de verlenging stond het 0-0. Vorig jaar verloor Argentinië ook al in de finale van Chili.

Beide teams stonden na de eerste helft met tien man. De Argentijn Marcos Rojo kreeg direct rood en Marcelo Díaz van Chili kon vertrekken na twee keer geel.

In de tweede helft en de verlenging werd ook niet gescoord. In de strafschoppenserie misten de Argentijnen Lionel Messi en Lucas Biglia. Messi schoot over, de Chileense keeper pakte de penalty van Biglia. Chili won de strafschoppenserie met 4-2.

Voor Messi betekende het een nieuwe open wond. Met Barcelona heeft hij alles gewonnen, maar met het Argentijnse elftal blijft aansprekend succes vooralsnog uit.Posted in: algemeen, roerdalen