porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 3, 2016 1:29 pm Lees verder →

Weer ligt topverdiener (6 ton per jaar) – nu bij groot pensioenfonds – onder vuur

Roerdalen – Opnieuw ligt een topverdiener onder vuur. Dick Sluimers, de huidige topman van pensioenuitvoerder APG (oa ABP) verdient ruim zes ton. Dat is volgens staatssecretaris Jetta Klijnsma van Sociale Zaken “een zeer hoog salaris”.
Staatssecretaris Klijnsma zegt dat in een interview met De Telegraaf, dat eind 2015 is gepubliceerd. Met de uitspraak wil ze de discussie op gang brengen over de beloningen in de pensioensector.
APG is onder meer de uitvoerder voor ABP, het pensioenfonds voor leraren en ambtenaren. Het pensioen van die laatste groep is al jaren niet meegegroeid met de lonen en inflatie, het zogenoemde ‘indexeren’. Daarmee worden de pensioenen waardevast gehouden en blijft de koopkracht op peil.
Ook dit jaar hoeven ABP-leden niet op indexatie te rekenen, maakte het pensioenfonds vorige maand bekend. In totaal hebben de leden van het ABP sinds het uitbreken van de kredietcrisis in 2008 al bijna 11,7 procent aan indexatie misgelopen.

Ondertussen strijkt de eindverantwoordelijke, Dick Sluimers, jaarlijks zes ton aan salaris op. Dat is circa vier keer zoveel als een minister verdient en fors boven de WNT-norm voor topfunctionarissen bij (semi-)publieke instellingen. Het is bovendien meer dan de vier ton die Klaas Knot jaarlijks ontvangt. Hij moet als president van De Nederlandsche Bank (DNB) onder meer toezicht houden op de pensioensector.Posted in: roerdalen