pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 3, 2011 7:51 am Lees verder →

Weer verdachten carjacking Midden-Limburg in kraag gevat

Roerdalen – De politie heeft in het onderzoek naar drie carjacking incidenten die in april 2011 plaatsvonden in Weert, Baarlo en Maasbracht opnieuw twee verdachten aangehouden. Het gaat om een 21-jarige man uit Weert en een 33-jarige man uit Weert. Eerder werden er al drie personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij deze carjackingen. Van deze drie personen zitten er nog twee vast. De derde verdachte is in vrijheid gesteld maar is wel nog verdachte. De drie carjackingen vonden plaats op 10 april in Weert, op 14 april in Maasbracht en op 18 april in Baarlo. De 21-jarige man is maandag aangehouden in Weert en de 33-jarige man woensdagmorgen in Roermond. Het tweetal zit vast en de politie onderzoekt de zaak.

Persbericht 13 september 2011

Nepagenten aangehouden voor carjacking

De politie heeft dinsdagmorgen drie personen in Weert aangehouden op verdenking van drie carjacking incidenten in april dit jaar. De carjacking incidenten vonden plaats op 10 april in Weert, op 14 april in Maasbracht en op 18 april in Baarlo. Bij deze incidenten deden de daders zich voor als agenten en lieten ze auto’s stoppen. Nadat de bestuurders uit de auto waren gestapt gingen de daders ervan door. Bij de carjacking incidenten in Maasbracht en Baarlo werd gebruik gemaakt van politie-uniformen. In alle drie de gevallen werd ook gebruikt gemaakt van een lichtbalk waar “stop politie” op was te lezen. Bij het incident in Weert werd met een vuurwapen gedreigd. De mannen die nu zijn aangehouden zijn 20, 21 en 22 jaar oud.

De politie kwam de verdachten via rechercheonderzoek op het spoor. In drie verschillende woningen in Weert zijn de personen aangehouden. De politie zal onder andere doorzoekingen verrichten in deze woningen. De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau en worden verhoord. De politie heeft de zaak in onderzoek.Posted in: politie, roerdalen, roermond