porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 18, 2015 10:22 am Lees verder →

Weer verspeelt PSV kostbare punten

Roerdalen – – Eredivisionist PSV heeft zaterdagavond weer punten laten liggen in een duel met een veel lager ingeschatte tegenstander. En voor de tweede keer dit seizoen werd een zege in de slotfase uit handen gegeven. Dit keer was Excelsior de morele winnaar en Nigel Hasselbaink de beul: 1-1.

De Eindhovenaren hebben dit seizoen patent op moeizame wedstrijden tegen kleinere clubs. Eerder werd bijvoorbeeld gelijkgespeeld bij ADO Den Haag en sc Heerenveen, bij Heracles werd verloren. De thuiswedstrijd tegen NEC werd weliswaar gewonnen maar werd liefst ook meteen vergeten.

Sl
Tegen Excelsior ging PSV slordig om met de kansen. Het elftal dat na de gewonnen wedstrijd bij Ajax (2-1) nog werd bejubeld had tegen Excelsior al voor rust al ruim afstand moeten nemen. Grote kansen die PSV wel kreeg, werden niet benut. Gaston Pereiro en Jürgen Locadia waren zelfs al binnen een halve minuut dicht bij de openingstreffer. Locadia kreeg de grootste kans en had raak moeten koppen. Ook kansen van Jeffrey Bruma en Héctor Moreno uit hoekschoppen troffen het doel niet.

Iets te halen
De missers van de Eindhovenaren gaven de Rotterdammers het geloof dat er iets te halen was in het Philips Stadion. Daryl van Mieghem werd gevaarlijk en Tom van Weert vond drie keer de kersverse international Jeroen Zoet op zijn pad.

Het was tekenend dat de bevrijdende openingstreffer van PSV werd gemaakt uit een counter die na een assist van Jürgen Locadia werd afgerond door Davy Pröpper: 1-0. Het ging alsnog mis in de 92e minuut. Tom van Weert schoot op goal en Jeroen Zoet stond op de bal wachten tot Hasselbaik binnentikte en het stadion stil kreeg.Posted in: roerdalen