pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 12, 2012 8:29 am Lees verder →

Weertenaar en Roermondenaar betrokken bij steekpartij

Roermond – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag drie verdachten aangehouden na een steekincident op het Stationsplein waarbij 2 personen gewond zijn geraakt. Beide slachtoffers zijn met verwondingen aan hun benen ter behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

De politie werd op het Stationsplein aangesproken dat er een incident was geweest waarna diverse personen naar de stationstunnel waren gerend. In die tunnel troffen agenten een 22-jarige man uit Weert aan die een steekwond had aan zijn been. Ook een 23-jarige man uit Roermond bleek een steekwond aan zijn been te hebben, hij bleek later ook verdachte te zijn in het incident. Hij werd later in de nacht aangehouden evenals twee plaatsgenoten in de leeftijd van 22 en 26 jaar. Het drietal werd ingesloten als verdacht van mishandeling van de 22-jarige man uit Weert in de tunnelbuis nadat het steekincident had plaatsgevonden. De drie verdachten zijn in de loop van zaterdag na verhoor weer in vrijheid gesteld.

Het drietal kreeg het rond 05.15 uur op het Stationsplein aan de stok met een nog onbekende verdachte. Deze persoon – naar wie een nader onderzoek wordt ingesteld – steekt met een scherp voorwerp naar de 23-jarige Roermondenaar en raakt daarbij vermoedelijk tevens de Weertenaar. De onbekende verdachte weet te ontkomen terwijl de Weertenaar wordt mishandeld door de drie verdachten uit Roermond. Of de Weertenaar als verdachte betrokken is geweest bij het steekincident wordt nader onderzocht.Posted in: politie, roermond