pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 5, 2011 10:44 pm Lees verder →

Weerter bier ”Hop met de Gijt” al uitverkocht….en meer over Brouwerij de Natte Gijt…

Roermond/Weert – Op 10 september j.l. werd het nieuwe Weerter bier Hop met de Gijt gepresenteerd. Vervolgens ging het snel. Hop met de Gijt werd geleverd in Weert, Roermond, Ospel, Eindhoven en Amsterdam. Dat zorgde er voor dat het bier binnen maar liefst twee weken was uitverkocht. Nieuwe bestellingen staan nu in de wacht.

Inmiddels is ‘Hop met de Gijt’ voor een tweede keer gebrouwen en kan hij begin november weer geleverd worden.

Brouwerij de Natte Gijt is ontstaan doordat we plezier beleven aan bier en dat de initiatoefnerms Nordhusen met mensen willen delen: ” Jaren geleden maakten we ons eerste brouwsel en het kwam uit een potje. Wel leuk, maar we wilde meer.

We zijn op ontdekkingsreis gegaan in de bierwereld. Proeven, brouwerijen bezoeken en er over lezen. Daarna kwamen de bierfestivals en werden er zelfs vakanties aan besteed. Inmiddels zijn we overgestapt naar het echte brouwen, maar dan wel alleen voor ons zelf. De reacties uit de omgeving waren heel leuk en we deden mee met wedstrijden. In mei 2011 werden we Nederlands Kampioen Bierbouwen 2011. Dat was het laatste zetje om een bier op de markt te brengen”, aldus de Nordhausens.

Helaas was het niet mogelijk om grote hoeveelheden in onze eigen installatie te brouwen. Dat betekende een zoektocht naar een geschikte brouwerij Deze is gevonden en is gevestigd in Kaatsheuvel: Brouwerij de 3 Horne.

Rudy Nordhausen staat voor het bier. Hij maakt de recepten en zorgt dat de bieren in orde zijn. Marc Nordhausen zorgt voor de verkoop en klantrelaties. Prima verdeeld, ieder moet doen waar hij goed in is!

De initiatiefnemers: “Brouwerij de Natte Gijt is niet opgericht om groot kapitaal mee te verwerven, maar om mensen kennis te laten maken met bieren die verrassend smaken. Van ons bier moet je kunnen genieten met je vrienden, bier moet plezier brengen”.Posted in: roermond