pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 24, 2014 6:40 pm Lees verder →

Welke raadsleden vullen zetels wethouders Roerdalen in ?

Vier kandidaat-wethouders in Roerdalen

Roerdalen -Zoals het Roerdal Journaal als eerste berichtte: Door de coalitiepartijen worden vier kandidaat-wethouders voor benoeming voorgedragen. In de raadsvergadering van 24 april worden de kandidaten officieel benoemd.

Eind maart 2014 bereikten Roerstreek Lokaal!, CDA en PvdA een onderhandelingsakkoord op hoofdlijnen voor het dragen van bestuursverantwoordelijkheid in de gemeente Roerdalen. De partijen hebben overeenstemming bereikt over de samenstelling van het te vormen dagelijks bestuur.

De zittende wethouders C. Wolfhagen (CDA) en M. Verheijden (Roerstreek Lokaal!) worden ook voor de komende raadsperiode voorgedragen het wethouderschap op zich te nemen. Daarnaast zijn de huidige twee raadsleden, Eugenie Cuijpers (CDA) en Jan . den Teuling (Roerstreek Lokaal!) kandidaat-wethouders. Hoewel de PvdA als volwaardige coalitiepartij wordt gezien, zal die partij geen wethouder leveren. Omtrent de portefeuilleverdeling zullen nog nadere afspraken moeten worden gemaakt.Na benoeming van de wethouders zullen de vacante raadszetels worden ingenomen door mevrouw K. van Bommel (CDA), mevrouw K. Hermans-Roelofs (Roerstreek Lokaal!) en de heer H. van Melick (CDA).

Het is de bedoeling dat in de raadsvergadering van 24 april a.s. het bereikte coalitieakkoord wordt gepresenteerd en de benoeming plaatsvindt van de voorgedragen kandidaat-wethouders.Posted in: roerdalen