pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 9, 2015 7:44 am Lees verder →

Welkomwinjwl vluchtelingen in Roermond: speelgoed,kleding enz nodig

Roermond – Sinds vandaag is er in Roermond een welkomwinkel voor vluchtelingen . Het pand van het Rode Kruis aan de Molengriendweg zal de azc’s in Baexem en Echt voorzien van spullen voor de bewoners.
Vrijwilligers
De Welkomwinkel in Roermond is geopend tijdens kantooruren en wordt bemand door vrijwilligers. Het is een van de vijf nu geopende grote Welkomwinkels in het land, die allemaal in panden van het Rode Kruis gehuisvest zijn. Er zijn ook plannen voor inzamelpunten in Venlo en Heerlen.
Distributie
In het grote pand naast de papierfabriek in Roermond heeft het Rode Kruis ruimte voor opslag. Teams van het Rode Kruis bezoeken de asielzoekerscentra in de regio om te bekijken wat ze daar het hardst nodig hebben, voordat ze de ingezamelde spullen verdelen.
Eerste spullen
De eerste zak met kleding is al binnen, zegt Jean Koken, voorzitter van de Roermondse afdeling van het Rode Kruis. Hij hoorde dinsdag pas dat hij de volgende dag een Welkomwinkel zou openen. Maar hij doet het graag. “Er is vooral behoefte aan toiletartikelen, speelgoed, winterkleding en fietsen”, zegt Jean Koken.Posted in: roermond