pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 9, 2015 2:38 pm Lees verder →

Werk aan weg in Maastricht: vanaf vrijdag anders

Roerdalen – In Maastricht kan het wegenwerk tussen Oeslingerbaan (aansluiting 55) en knooppunt Europaplein nu door gaan. Vanaf aanstaande vrijdagavond, 20.00 uur, tot maandagochtend, 06.00 uur moet verkeer op de A2/N2 tussen Oeslingerbaan en knooppunt Europaplein rekening houden met grote hinder door afsluitingen en omleidingen. Ook verkeer op de John F. Kennedysingel ontkomt niet aan verkeershinder, want oprit Kennedysingel – vanaf de Limburglaan – is gedurende het hele weekend afgesloten.

In de loop van het weekend schuift verkeer op naar de oostelijke rijbaan. Verkeer richting Eindhoven is als eerste aan de beurt, in de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 april. Verkeer naar Luik schuift in de loop van zondag 12 april op. Maar let op: de afsluitingen en omleidingen blijven gelden tot maandagochtend 13 april!

Reisalternatieven
Samen met Maastricht Bereikbaar bieden we reisalternatieven aan voor bewoners en bezoekers van Maastricht. Zo kunt u bijvoorbeeld met buslijn 50 voor de prijs van één kaartje van € 6,- of € 8,50 met maximaal 2 volwassenen en 4 kinderen (tot 12 jaar) een dagje Aken bezoeken. Meer weten? Ga dan naar www.maastrichtbereikbaar.nl/ombouweuropaplein voor meer informatie.Posted in: roerdalen