pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 15, 2012 8:00 pm Lees verder →

Werkwijze buitenteams gemeente Roerdalen gewijzigd

Roerdalen – Op 1 januari 2011 is de werkwijze van de buitendienst veranderd. De buitendienst werkt sindsdien met vijf teams: drie wijkteams, een civiel- en een cultuurteam. Die laatste worden ingeschakeld voor gespecialiseerd werk op het gebied van respectievelijk techniek en groen. De wijkteams zijn elk verantwoordelijk voor twee kernen. Inmiddels zijn deze teams een herkenbaar aanspreekpunt geworden in hun werkgebied en kunnen ze steeds meer servicegericht werken.

Even wennen
In de zomer van 2011 hebben alle wijkteams zich voorgesteld aan de inwoners van ‘hun’ kernen door middel van een publieksactie. Inmiddels werken ze al een jaar op de nieuwe manier. Jo Zeegers, Har Beckers, Wiel Beckers en Cor Linssen vormen samen Wijkteam 1. Zij zijn verantwoordelijk voor de kernen Montfort en Sint Odiliënberg. Meewerkend voorman Jo Zeegers: “Het was best even wennen. Voor de reorganisatie deed ik vooral groenonderhoud. Nu hebben we iedere week een aantal vaste klussen zoals het leegmaken van de afvalbakken, het schoonhouden van de buurten en het opruimen van glas rondom de glasbakken. Dat gaat snel en efficiënt, maar soms frustreert het wel eens: Hebben we ergens de boel netjes opgeruimd, ligt er de volgende dag wéér een berg zwerfafval.”

Meldpunt
Bij de vaste taken komen klussen die inwoners via het Meldpunt kunnen aanmelden. Dat kunnen omvergereden paaltjes en losse stoeptegels zijn maar ook overhangend groen of doodgereden dieren die op de weg liggen. Daarbij komt nog dat de mannen inmiddels zo herkenbaar zijn voor inwoners, dat ze ook op straat worden aangesproken met het verzoek iets op te ruimen of te repareren. “Als we zo’n melding krijgen, gaan we er meteen op af,” aldus Jo. Hij ziet inmiddels wel de voordelen van het nieuwe systeem: “We kunnen heel snel werken omdat het gebied waarin we actief zijn, veel kleiner is en we veel verschillende klussen aanpakken. Vaak zijn mensen aangenaam verrast omdat wij ’s middags al hebben opgelost wat ’s ochtends is aangemeld.”Posted in: roerdalen