pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 1, 2012 9:54 am Lees verder →

Werkzaamheden Singelring Roermond: eenrichting Roerkade

Roermond – Vanaf 5 maart 2012 is over de Roerkade en Roersingel voor het gemotoriseerd verkeer alleen nog eenrichtingsverkeer mogelijk in zuidelijke richting. Parkeergarage Roercenter blijft bereikbaar vanaf de rotonde Roersingel. Deze verkeersmaatregelen zijn blijvend.

Maandag 5 maart start de reconstructie van de Roerkade en de Roersingel. Naast de herinrichting van de genoemde straten vindt er ook onderhoud aan de kademuur plaats, rioolwerkzaamheden, bodemsaneringen en maatregelen tegen wateroverlast.
Daarnaast wordt het kruisvlak Buitenop-Kraanpoort-Roerkade- Looskade heringericht, waarbij de Looiersstraat wordt aangesloten op de Looskade.

De werkzaamheden duren tot begin juli 2012, afhankelijk van het weer en onvoorziene omstandigheden.

Zo lang de werkzaamheden duren worden fietsers omgeleid via de Molenstraat-Neerstraat-Marktstraat-Luifelstraat-Kraanpoort. De oversteek tussen de Brugstraat en de Steenen Brug blijft gehandhaafd.

Voor een goede bereikbaarheid van huizen en bedrijven op en rond de Roerkade wordt het werk gefaseerd uitgevoerd. Bewoners en ondernemers op en rond de Roerkade worden over deze fasering apart geïnformeerd.

De bestaande verdeling van de parkeerruimte op de Loesbleik wordt gewijzigd. Hierdoor is de toegang tot alle parkeerruimte uitsluitend nog via de ster mogelijk.

Kijk voor meer informatie op www.singelring.nl
Of bekijk de plattegrond.

Dit project wordt mede gerealiseerd met financiële steun van de Provincie Limburg.Posted in: roermond